Tanssikurssit alkavat 13.9.

20.9. jatketaan FUSKUA Soilen johdolla. Jos kurssien kävijämäärät jäävät kovin pieneksi, joudumme keskeyttämään kauden. Toivottavasti näin ei käy! Tulethan siis tanssimaan, mutta tietysti hyvää hygieniaa noudattaen ja vain täysin terveenä! Noudatamme viranomaisten ohjeita, ja mikäli alueen koronatilanne muuttuu huonommaksi, arvioimme tilannetta uudelleen.

Tanssikurssit peruttu loppukeväältä

Keskeytämme toistaiseksi yleisten suositusten mukaisesti kurssitoimintamme, jotta emme edesauta koronaviruksen levittämistä ja leviämistä. Ilmoitamme jäsenillemme, kun kurssit jälleen käynnistyvät!

Alla Suselin tiedote asiasta

Koronavirustiedote jäsenseuroille, 12.3.2020 Valtioneuvoston 12.3.2020 antaman ohjeistuksen mukaan ihmisiä kehotetaan välttämään lähikontaktissa tapahtuvaa harrastustoimintaa, jollaiseksi paritanssikin luetaan. Tämän ohjeistuksen perusteella Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry suosittelee jäsenseuroilleen kurssien ja tapahtumien keskeyttämistä toistaiseksi. SUSEL keskeyttää myös oman kurssi- ja koulutustoimintansa. SUSEL seuraa viranomaistiedotteita ja antaa tarvittaessa uusia ohjeita tai suosituksia. Kehotamme lisäksi jäsenseurojamme seuraamaan viranomaisten tiedotusta tilanteen kehittymisestä.

Kaunista ja mukavaa kevättä kaikille!