Hetken jo elättelimme toiveita, että normaalit tanssitreenit päästään käynnistämään syksyllä, mutta nopeasti vaikeutunut Koronatilanne laittoi suunnitelmat jälleen uusiksi.

Olemme kuitenkin varanneet muutaman teemasunnuntain, jolloin pyrimme tilanteen mukaan pitämään kursseja eri tanssiteemojen ympärillä. Päivät ja teemat ovat seuraavia ja kurssit pidetään syksyn aikana Kirkonkylän koulun jumppasalissa (Kauttuan salin remppa valmistuu vasta loppuvuodesta):

Su 26.9.2021 klo 14 – 17 SALSA ja FUSKU

Su 7.11.2021 klo 14 – 17 BUGG ja HIDAS VALSSI

Su 5.12.2021 klo 14 – 17 RUMBA ja CHA-CHA

Katsomme tilannetta aina kyseistä päivää edeltävällä viikolla, mikä on tilanne ja tiedotamme siitä sekä kotisivuilla että Fasessa. Suotavaa kuitenkin on, että kursseille tullaan oman parin kanssa ja parinvaihtoa vältetään niin kauan, kuin Koronatilanne on näin heikko ja Satakunta on leviämisvaiheessa. Siirrymme ”normaaliin” käytäntöön heti, kun tilanne sen sallii.

vko
 
 

Harjoitukset Harjavallassa:

  • Senioritanssia Marja-Liisa Mäen osaavassa ohjauksessa maanantaisin klo 18.00 – 19.30 Harjavallan yläkoulun liikuntasalissa (Myllykatu 3C). Paria ei tarvita. Lisätietoja Marja-Liisa Mäki p. 040 56 80 680. Näillä näkymin senioritanssi aloittaa 4.10. jos se vaan on mahdollista.

Harjoitukset Eurassa:

  • Säännöllistä toimintaa ei syksyllä 2021 ole, mutta heti Koronatilanteen salliessa ja Kauttuan koulun salirempan jälkeen aloitamme tutussa, joskin uudistetussa Kauttuan koulun liikuntasalissa.