Tanssireissu Kisarantaan 10.5.2024

TanssiTossut järjestää odotetun tanssireissun Kangasalan Kisarantaan pe 10.5.2024.
Esiintyjinä ANTTI AHOPELTO JA ETIKETTI ja HURMA!

Ilmoittaudu viimeistään su 28.4. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet 23.4. lähetetyssä sähköpostissa.
Jos et ole sähköpostilistallamme, lähetä liittymispyyntö sihteerillemme yhteystieto-sivulla olevien tietojen avulla.
Sähköpostilistalle liittyminen ei edellytä jäsenyyttä!

Tanssivuosi 2024 alkaa!

Katso kevään harjoituskalenterimme välilehdeltä Tanssikurssit kevät 2024.
Ensimmäinen kurssi pidetään 14.1.2024 klo 17 Kauttuan koulun salissa (takaovi, Harjutie).

Kevään uutuutena tarjolla myös lisätreeniä varsinaisen kurssin jälkeen.
Kurssi kestää klo 17 – n. 18.45, ja sen jälkeen on mahdollista jäädä treenaamaan vapaasti noin tunnin verran ilman eri maksua. ”Jatkoajalla” ei käytetä enää parinvaihtoa, vaan tanssitaan oman parin kanssa. Tanssitaan toivelajeja, ja on mahdollisuus kysyä ja saada vinkkejä ja neuvoja kuvioihin tai tanssitekniikkaan.

Vaihtoaskel kansalaistaidoksi!

TanssiTossut ry on mukana Vaihtoaskel kansalaistaidoksi -hankkeessa. Kyseessä on valtakunnallinen hanke, jonka tavoitteena on tehdä perustanssitaidon hankkiminen mahdollisimman helpoksi. Tanssitaito on hyödyllinen taito ihan kaikille, ja lisäksi tanssiminen on monipuolista ja hauskaa liikuntaa. Hankkeeseen osallistuu tanssikouluja, -seuroja ja -opettajia ympäri Suomen. Hankkeen rahoittajina ovat Suomen Seuratanssiliitto SUSEL, Suomen Tanssinopettajainliitto STOL sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Hankkeen puitteissa järjestetään maksuttomia ja kaikille avoimia tanssikursseja, joilla opetellaan esimerkiksi foksin ja tangon askeleiden perustana oleva vaihtoaskel. TanssiTossujen järjestämät hankkeeseen kuuluvat maksuttomat Tanssin alkuun -vaihtoaskelkurssit pidetään Kauttuan koululla su 10.9. klo 17-19 ja su 26.11. klo 17-19. Lämpimästi tervetuloa, näiltä kursseilta on hyvä aloittaa tanssiharrastus!

Lisätietoa hankkeesta https://tanssinalkuun.fi/

Juhlakausi alkuun tanssireissulla

TanssiTossut ry täyttää tänä syksynä 20 vuotta! Juhlavuosi startataan la 2.9. tanssireissulla Someron Ämyrille, jossa esiintyjinä Hurma sekä Tomi Markkola ja Kipinä! Bussi starttaa Eurasta klo 17.30. Paluumatkalle lähdetään heti tanssien päätyttyä, viimeistään klo 24.

Varmista mukaanpääsysi ilmoittautumalla viimeistään ke 2.8. mennessä! Ilmoittautuminen on sitova ja tapahtuu maksamalla matka TanssiTossut ry:n tilille FI14 5037 0520 0414 49. 

Reissun hinta (sis. bussimatkan ja tanssilipun) TanssiTossut ry:n jäseniltä (v. 2023 jäsenmaksun maksaneilta) on vain 25€, ei-jäseniltä 35€. Huom! Jos et ole vielä maksanut 2023 jäsenmaksuasi, niin voit korjata asian maksamalla vuosimaksun 15 € TanssiTossut ry:n tilille samalla kuin matkasikin, mainitse vain asia maksun viestikentässä. Samoin jos maksat samassa maksussa jonkun muun lähtijän kuin itsesi, kirjoita maksun viestikenttään hänen nimensä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

PS. Jos et saanut tätä viestiä sähköpostiisi, ilmoita siitä sihteerillemme, niin lisätään sinut mukaan sähköpostilistallemme!

Lavatanssikuntoon kesäksi!

Kevään viimeinen tanssikurssi on su 7.5. klo 17-19 Kauttuan koululla. Silloin teemana on lavatanssikuntoon kesäksi, ja sisältönä on fuskua ja foksia ammattilaisope Ari Vaskelaisen ohjauksessa. Ari on tuttu myös Tampereelta Tanssiseura Hurmion saleista! Kurssin järjestävät yhteistyössä TanssiTossut ry ja Sataopisto. TanssiTossujen jäsenet käyttävät seuran tanssilippuja, ja muut tulijat ilmoittautuvat opiston kautta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tanssitossujen WhatsApp-ryhmä

Olemme perustaneet WhatsApp-ryhmän Tanssitossujen kursseilla käyville henkilöille. Ryhmään osallistuminen on luonnollisesti jokaisen henkilökohtainen asia ja liittyminen on täysin vapaaehtoista.

Ryhmän perustamisen motiivina oli nopea saavutettavuus ja tiedottaminen ajankohtaisista asioista.

Jos olet halukas osallistumaan WhatsApp-ryhmäämme, lähetä puhelinnumerosi nimellä varustettuna sihteerillemme Jenni Silvannolle (040 835 5985), niin hän liittää sinut mukaan rinkiin. Rymästä eroaminen on helppoa ja sen voi jokainen tehdä itsenäisesti, jos siltä tuntuu.

Tervetuloa mukaan mukavaa harrastukseen myös tällä tavalla!